ΜΦΗ στην Ελλάδα
Geommunity
members94
Reset map

X

Αναζήτηση μονάδων

Μονάδες Φροντίδας
Χρήστης(ες):
Συμπληρώστε ένα από τα κριτήρια αναζήτησης:

Επικοινωνία

Πανελλήνια Ένωση Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων (Π.Ε.Μ.Φ.Η.)

Πλάτωνος 26, Πεύκη, 151 21

Τηλ: 210.80.24.907 & 210.61.21.211

Fax: 210.80.28.814

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.pemfi.gr

Μέλος της:

echo logo

Χορηγοί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας.

Μήνυμα Προέδρου

STELIOS PROSALIKASΑπό τη θέση του προέδρου της πανελλήνιας ένωσης μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων (Π.Ε.Μ.Φ.Η.) έχω τη χαρά να σας καλωσορίσω στη νέα ιστοσελίδα της ένωσης.

Η ΠΕΜΦΗ είναι αναγνωρισμένο επαγγελματικό σωματείο με μέλη τις νόμιμες μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Ως αντιπρόσωπος των μονάδων, η ΠΕΜΦΗ εργάζεται σκληρά για την προβολή των συλλογικών θέσεων και προτάσεων της προς την πολιτική εξουσία αλλά και τα όργανα της Ευρωπαϊκής ένωσης με τελικό στόχο τον εκσυγχρονισμό του κλάδου αλλά και τη συνειδητοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας για την σημαντικότητα των ΜΦΗ και την συμβολή τους μαζί με άλλους απαραίτητους φορείς στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της ευπαθούς ομάδας των ηλικιωμένων.

Επιπλέον, μέσων των δράσεων της ένωσής μας, οργανώνονται τα τελευταία χρόνια τακτά εκπαιδευτικά σεμινάρια του προσωπικού των μονάδων με σκοπό την επιστημονική και πρακτική κατάρτιση τους με στόχο την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στους φιλοξενούμενους των μονάδων.

Η νέα μας ιστοσελίδα στήθηκε με σκοπό την εξυπηρέτηση τόσο των συναδέλφων που επιθυμούν να ενημερώνονται για τα επαγγελματικά θέματα της ΠΕΜΦΗ και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της τρίτης ηλικίας, όσο και του ευρύτερου κοινού, στην προσπάθεια του για ανεύρεση μονάδας που να καλύπτει τις απαιτήσεις του.

Στόχος μας είναι η ιστοσελίδα της Π.Ε.Μ.Φ.Η. να είναι δυναμική, επίκαιρη και ενημερωμένη και αυτό θα επιτευχθεί μόνο μέσω μιας διαδικασίας αμφίδρομης ενημέρωσης και συνεργασίας στην οποία ευελπιστούμε να σας βρούμε σύμμαχους.

Το ισχυρότερο όπλο μας ενάντια στις δυσκολίες των καιρών είναι η ενότητα. ΜΑΖΙ μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και εύχομαι αυτή η ιστοσελίδα να είναι το εναρκτήριο λάκτισμα για τη νέα εποχή συνεργασίας μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Στέλιος Προσαλίκας
Πρόεδρος Π.Ε.Μ.Φ.Η.