Τακτική Γενική Συνέλευση στις 26 Φεβρουαρίου 2018Αγαπητέ συνάδελφε,

Η Ένωσή μας διοργανώνει την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:00, στο ξενοδοχείο “Holiday Inn” της Αττικής Οδού (40,2 χλμ Αττικής Οδού μεταξύ των εξόδων 17 &anmp; 18, Παιανία), Τακτική Γενική Συνέλευση.

Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. θα γίνει ενημέρωση των μελών για τα πεπραγμένα του τελευταίου έτους, που είχαν εκτός των άλλων την επιτυχία της επαναφοράς του ΦΠΑ στο 13%.

Θα επακολουθήσει ενημέρωση από φορείς για θέματα που αφορούν το επάγγελμα μας και συζήτηση για την ιεράρχηση των στόχων του συλλόγου μας για το 2018.

Θεωρούμε την εκπροσώπηση όλων των μονάδων απαραίτητη, για την μαζικότητα της συγκέντρωσης, στην οποία θα παραβρεθούν πιθανά και εκπρόσωποι της πολιτείας.

Καλή χρονιά.
Το Δ.Σ. της Π.Ε.Μ.Φ.Η.

ΘΑΛΠΩ – ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΚΡΗ Ο.Ε. - Νέο ΜέλοςΜετά από αίτηση του, το “ΘΑΛΠΩ” που εδρεύει στην Λαμία και πληρεί όλες τις τυπικές προϋποθέσεις, αποτελεί πλέον, τακτικό μέλος της ένωσης μας. Καλωσορίζουμε και ελπίζουμε στην ενεργό συμμετοχή της αξιοπρεπούς αυτής μονάδας.

 

Μήνυμα του προέδρου της ΠΕΜΦΗΘα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες όλων των μελών του Δ.Σ. στους υπεύθυνους κυβερνητικούς παράγοντες και ιδιαίτερα στον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Χουλιαράκη για την απόφασή τους για την επιστροφή του κλάδου στο συντελεστή ΦΠΑ 13%.

Η απόφαση του Ιουλίου του 2015 για την υπαγωγή των ΜΦΗ στο 24% είχε αποφέρει ελάχιστή ως μηδενική αύξηση στα έσοδα του κράτους, συγχρόνως όμως αλματώδη αύξηση της παραβατικότητας και των παράνομων δομών. Είναι γνωστό ότι την αύξηση αυτή, στο μεγαλύτερο ποσοστό της την είχαν απορροφήσει οι επιχειρήσεις, με επικίνδυνο αποτέλεσμα στους ισολογισμούς τους.

Περισσότερα...