Φθινοπωρινή συγκέντρωση μελών στις 19 Νοεβρίου 2018Αγαπητοί συνάδελφοι

To Δ.Σ. της Π.Ε.Μ.Φ.Η. σας προσκαλεί στην φθινοπωρινή του συγκέντρωση την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17.00΄, στο ξενοδοχείο “Holiday Inn” της Αττικής Οδού (μεταξύ εξόδων 17 & 18).

Στη συγκέντρωση, εκτός των κλαδικών θεμάτων θα μιλήσουν ειδικοί για την σοβαρή υπόθεση του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να εκπροσωπηθούν όλα τα μέλη μας.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Στέλιος Προσαλικάς

Τακτική Γενική Συνέλευση στις 26 Φεβρουαρίου 2018Αγαπητέ συνάδελφε,

Η Ένωσή μας διοργανώνει την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:00, στο ξενοδοχείο “Holiday Inn” της Αττικής Οδού (40,2 χλμ Αττικής Οδού μεταξύ των εξόδων 17 &anmp; 18, Παιανία), Τακτική Γενική Συνέλευση.

Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. θα γίνει ενημέρωση των μελών για τα πεπραγμένα του τελευταίου έτους, που είχαν εκτός των άλλων την επιτυχία της επαναφοράς του ΦΠΑ στο 13%.

Θα επακολουθήσει ενημέρωση από φορείς για θέματα που αφορούν το επάγγελμα μας και συζήτηση για την ιεράρχηση των στόχων του συλλόγου μας για το 2018.

Θεωρούμε την εκπροσώπηση όλων των μονάδων απαραίτητη, για την μαζικότητα της συγκέντρωσης, στην οποία θα παραβρεθούν πιθανά και εκπρόσωποι της πολιτείας.

Καλή χρονιά.
Το Δ.Σ. της Π.Ε.Μ.Φ.Η.