Δελτίο Τύπου ευχαριστιών στην Περιφέρεια Αττικής

Δελτίο Τύπου ευχαριστιών στην Περιφέρεια ΑττικήςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ένωση Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΠΕΜΦΗ) ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Αττικής που επέδειξε έμπρακτα την έννοια της υγειονομικής αλληλεγγύης διανέμοντας μεγάλο αριθμό μασκών και επιτραπέζιων αντισηπτικών, σε όλες ανεξαιρέτως τις δομές φιλοξενίας Ηλικιωμένων της Αττικής.

Γνωρίζουμε όλοι ότι οι δομές αυτές θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια τους στη μάχη απέναντι στην πανδημία, ίσως για αρκετούς μήνες ακόμα και σίγουρα είναι οι τελευταίες που θα επιστρέψουν στην προηγούμενη κανονικότητα.

Σε αυτόν τον μακρύ δρόμο είναι πολύ σημαντικό να νοιώθεις την πολιτεία συνεργάτη και βοηθό αυτής της προσπάθειας και για πρώτη φορά τα τελευταία 40 χρόνια να μην ξεχωρίζει κερδοσκοπικές και μη κερδοσκοπικές μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Μία λέξη συνοψίζει αυτό που έγινε αυτή την εβδομάδα, και είναι η αποτελεσματικότητα. Με προσωπικό ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Πατούλη, ξεπεράστηκαν οι οποιεσδήποτε γραφειοκρατικές δυσκολίες σε ελάχιστο χρόνο και η ιδέα έγινε πράξη μέσα σε 3 μέρες.

Είναι μια πράξη που ζητάμε να βρει μιμητές και στις άλλες Περιφέρειες και ελπίζουμε με αυτό το κλίμα συνεργασίας να μας βρει ο τελικός απολογισμός με ελάχιστες απώλειες.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Στέλιος Προσαλίκας

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου εδώ.