Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2017Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2017

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, συνήλθε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Μ.Φ.Η. στο Ξενοδοχείο Holiday Inn στην Αθήνα και έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η εκδήλωση είχε ικανοποιητική συμμετοχή εκπροσώπων κερδοσκοπικών και μη κερδοσκοπικών μονάδων, αξίζουν ιδιαίτερης ευχαριστίας οι συνάδελφοι που ήρθαν από περιοχές εκτός Αττικής.

Εκ μέρους του Προέδρου κ. Προσαλίκα, έγινε ο προβλεπόμενος ετήσιος απολογισμός. Εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Σώμα τόσο οι διοικητικές όσο και οι οικονομικές αποφάσεις. Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των πεπραγμένων της δικηγόρου της ΠΕΜΦΗ κ.Μπαλαρή σχετικά με τις νομικές υποθέσεις του Σωματείου. Εκ μέρους του Δ.Σ. ο κ. Καμπανάρος ενημέρωσε τα μέλη σχετικά με τις εξελίξεις του προγράμματος κατάρτισης ΕΠΑΝΕΚ και την πορεία αξιολόγησης του έργου.

Στις εκλογικές διαδικασίες που ακολούθησαν εξελέγησαν για την επόμενη 4ετία κατά σειρά οι:

  1. Προσαλίκας Στέλιος (Ιασώ, Πεύκη Αττικής)
  2. Καμπανάρος Δημήτρης (Νέα Θάλπη, Αγ.Στέφανος Αττικής)
  3. Τσουλούφου Ευαγγελία (Η Αγάπη, Ν. Ιωνία Αττικής)
  4. Σπανός Δημήτριος (Κοσμάς ο Αιτωλός, Ν.Ιωνία Αττικής)
  5. Περόπουλος Χρήστος (Πέρλα, Γλυφάδα Αττικής)
  6. Σοφός Μ. (Α’ επιλαχών) (Maison Sofos, Αθήνα Αττικής)
  7. Καννας Κων/νος (Εκάβη , Γλυφάδα Αττικής)
  8. Μολβαλη Μαργαρίτα (Άνθεμις, Χαλκίδα Εύβοια)

Οι 5 πρώτοι βάσει του καταστατικού θα είναι τα τακτικά μέλη και οι επόμενοι 3 αναπληρωματικά.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2017Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2017

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ένωσή μας, σας καλεί την Δευτέρα 26 Ιουνίου και ώρα 17.30, στο ξενοδοχείο "Holiday Inn" της Αττικής Οδού (μεταξύ εξόδων 17 & 18), για την Ετήσια Τακτική Γενική Καταστατική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά.

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Στ.Προσαλίκας

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για Προσωπικό Φροντίδας Ηλικιωμένων και Ατόμων με ΆνοιαΗ Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία διοργανώνει πρόγραμμα εκπαίδευσης για προσωπικό φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων με άνοια στις 16 & 17 Ιουνίου 2017. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο Μερόπειο Ίδρυμα, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45, Αθήνα.

Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης και συμμετοχής.

Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο και το e-mail της Ε.Γ.Γ.Ε. Τηλ.:2103811612, Τηλ.& Φαξ: 2103840317, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε το πρόγραμμα και πληροφορίες για την εκπαίδευση εδώ.

Γενική Συνέλευση 2016 Holiday InnΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2016

Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, συνήλθε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Μ.Φ.Η. στο Ξενοδοχείο Holiday Inn στην Αθήνα.

Η εκδήλωση είχε απόλυτη επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή εκπροσώπων κερδοσκοπικών και μη κερδοσκοπικών μονάδων, αξίζουν ιδιαίτερης ευχαριστίας οι συνάδελφοι που ήρθαν από την Δράμα, την Θεσσαλονίκη, την Καλαμάτα την Κρήτη κ.ά.

Ενημερωθείτε για τα θέματα που συζητήθηκαν και τις αποφάσεις κατεβάζοντας το παρακάτω αρχείο.

pdfΑΡΧΕΙΟ Γ.Σ. 201698.71 KB