ΜΦΗ στην Ελλάδα
Geommunity
members95
Reset map

X

Αναζήτηση μονάδων

Μονάδες Φροντίδας
Χρήστης(ες):
Συμπληρώστε ένα από τα κριτήρια αναζήτησης:

Είσοδος Μελών στο FORUM

Η εγγραφή σας, εξασφαλίζει πρόσβαση σε σημαντικά προνόμια και ενδιαφέρον περιεχόμενο του site, κλειδωμένο για τα μη μέλη. Εάν είστε μέλος παρακαλούμε συνδεθείτε με τους κωδικούς που σας έχουν αποσταλεί.

Η χρήση του forum αφορά αποκλειστικά
τα ενεργά μέλη της ΠΕΜΦΗ.

Επικοινωνία

Πανελλήνια Ένωση Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων (Π.Ε.Μ.Φ.Η.)

Πλάτωνος 26, Πεύκη, 151 21

Τηλ: 210.80.24.907 & 210.61.21.211

Fax: 210.80.28.814

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.pemfi.gr

Μέλος της:

echo logo

Χορηγοί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας.

Παρουσίαση

Καλώς ήρθατε,

στην επίσημη ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΠΕΜΦΗ).

Η ΠΕΜΦΗ αντιπροσωπεύει όλες τις νόμιμες δομές στη χώρα μας που φιλοξενούν αρκετές χιλιάδες ηλικιωμένων και παρέχει εργασία σε αντίστοιχες θέσεις εργαζομένων σε αυτές.

Η παρουσία της ΠΕΜΦΗ από το 1974 βοήθησε και θα βοηθά και στο μέλλον την Ελληνική πολιτεία αλλά και τους Ευρωπαϊκούς φορείς στην χάραξη ρεαλιστικής πολιτικής γύρω από την μακρόχρονη παραμονή, κύρια της ευπαθούς ομάδας ηλικιωμένων σε κλειστές δομές που οι τάσεις είναι εκρηκτικά αυξανόμενες.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες, νέα και δημοσιεύματα σχετικά με τον κλάδο μας.

Δελτίο Τύπου ευχαριστιών στην Περιφέρεια Αττικής

Δελτίο Τύπου ευχαριστιών στην Περιφέρεια ΑττικήςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ένωση Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΠΕΜΦΗ) ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Αττικής που επέδειξε έμπρακτα την έννοια της υγειονομικής αλληλεγγύης διανέμοντας μεγάλο αριθμό μασκών και επιτραπέζιων αντισηπτικών, σε όλες ανεξαιρέτως τις δομές φιλοξενίας Ηλικιωμένων της Αττικής.

Γνωρίζουμε όλοι ότι οι δομές αυτές θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια τους στη μάχη απέναντι στην πανδημία, ίσως για αρκετούς μήνες ακόμα και σίγουρα είναι οι τελευταίες που θα επιστρέψουν στην προηγούμενη κανονικότητα.

Σε αυτόν τον μακρύ δρόμο είναι πολύ σημαντικό να νοιώθεις την πολιτεία συνεργάτη και βοηθό αυτής της προσπάθειας και για πρώτη φορά τα τελευταία 40 χρόνια να μην ξεχωρίζει κερδοσκοπικές και μη κερδοσκοπικές μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Μία λέξη συνοψίζει αυτό που έγινε αυτή την εβδομάδα, και είναι η αποτελεσματικότητα. Με προσωπικό ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Πατούλη, ξεπεράστηκαν οι οποιεσδήποτε γραφειοκρατικές δυσκολίες σε ελάχιστο χρόνο και η ιδέα έγινε πράξη μέσα σε 3 μέρες.

Είναι μια πράξη που ζητάμε να βρει μιμητές και στις άλλες Περιφέρειες και ελπίζουμε με αυτό το κλίμα συνεργασίας να μας βρει ο τελικός απολογισμός με ελάχιστες απώλειες.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Στέλιος Προσαλίκας

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου εδώ.

Δείτε περισσότερα νέα της ΠΕΜΦΗ εδώ.

Αρθρογραφία

Δείτε περισσότερη αρθρογραφία εδώ.