ΜΦΗ στην Ελλάδα
Geommunity
members92
Reset map

X

Αναζήτηση μονάδων

Μονάδες Φροντίδας
Χρήστης(ες):
Συμπληρώστε ένα από τα κριτήρια αναζήτησης:

Είσοδος Μελών στο FORUM

Η εγγραφή σας, εξασφαλίζει πρόσβαση σε σημαντικά προνόμια και ενδιαφέρον περιεχόμενο του site, κλειδωμένο για τα μη μέλη. Εάν είστε μέλος παρακαλούμε συνδεθείτε με τους κωδικούς που σας έχουν αποσταλεί.

Η χρήση του forum αφορά αποκλειστικά
τα ενεργά μέλη της ΠΕΜΦΗ.

Επικοινωνία

Πανελλήνια Ένωση Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων (Π.Ε.Μ.Φ.Η.)

Πλάτωνος 26, Πεύκη, 151 21

Τηλ: 210.80.24.907 & 210.61.21.211

Fax: 210.80.28.814

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.pemfi.gr

Μέλος της:

echo logo

Χορηγοί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας.

Παρουσίαση

Καλώς ήρθατε,

στην επίσημη ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΠΕΜΦΗ).

Η ΠΕΜΦΗ αντιπροσωπεύει όλες τις νόμιμες δομές στη χώρα μας που φιλοξενούν αρκετές χιλιάδες ηλικιωμένων και παρέχει εργασία σε αντίστοιχες θέσεις εργαζομένων σε αυτές.

Η παρουσία της ΠΕΜΦΗ από το 1974 βοήθησε και θα βοηθά και στο μέλλον την Ελληνική πολιτεία αλλά και τους Ευρωπαϊκούς φορείς στην χάραξη ρεαλιστικής πολιτικής γύρω από την μακρόχρονη παραμονή, κύρια της ευπαθούς ομάδας ηλικιωμένων σε κλειστές δομές που οι τάσεις είναι εκρηκτικά αυξανόμενες.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες, νέα και δημοσιεύματα σχετικά με τον κλάδο μας.

Δελτίο Τύπου φθινοπωρινής Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΜΦΗ 04.11.2019

Δελτίο Τύπου φθινοπωρινής Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΜΦΗ 04.11.2019ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Holiday Inn Athens» πραγματοποιήθηκε η φθινοπωρινή Γενική Συνέλευση της ΠΕΜΦΗ, η οποία χαρακτηρίστηκε για άλλη μια χρονιά από την αισθητή αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων Μελών. Η ενίσχυση της Ένωσης καταδεικνύει ότι αποτελεί πλέον αναγνωρισμένο φορέα αντιπροσωπευτικής εκπροσώπησης των επιχειρήσεων του κλάδου.

Την έναρξη της συνεδρίασης έκανε ο πρόεδρος κ. Στέλιος Προσαλίκας (ΜΦΗ Ιασώ) που ανέλυσε την παρούσα κατάσταση στο χώρο και πρότεινε τους στόχους και τις ενέργειες προς το αρμόδιο υπουργείο για το επόμενο διάστημα, τον διαδέχθηκε η ομιλία του Δρ. Κωστή Προύσκα (ΜΦΗ Άκτιος) με θέμα «Ανάλυση Επιχειρηματικότητας στις ΜΦΗ».

Στην συνέχεια δόθηκαν διευκρινίσεις στα μέλη από την εταιρία MASTER GROUP – ΤΑΛΙΣ Α.Ε. σχετικά με το έργο που έχει παραδοθεί στην ΠΕΜΦΗ για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Υπεύθυνοι διεκπεραίωσης του έργου εκ μέρους της ΠΕΜΦΗ κ. Δημήτρης Καμπανάρος (ΜΦΗ Νέα Θάλπη) και κ. Δημήτρης Σπανός.

Στην Συνέλευση παρουσιάστηκαν οι παρακάτω επιχειρήσεις που τα τελευταία έτη δραστηριοποιούνται σε μεγάλο βαθμό και στον τομέα των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.

INTECHS – Παρουσίαση προϊόντων Software για την υποστήριξη των Διοικητικών Υπηρεσιών των ΜΦΗ.

Affidea - https://www.affidea.gr
Διαγνωστικά Εργαστήρια - Υπηρεσίες Κατ’ Οίκον.
Παρουσίαση από την κ. Βερζαμάνη Σμαρώ External Services Manager

Η Affidea είναι ο κορυφαίος φορέας παροχής ψηφιακών υπηρεσιών Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης και ιδιαίτερα Διαγνωστικής Απεικόνισης, Βιοπαθολογίας και Ακτινοθεραπείας στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 16 χώρες και 260 ιατρικά κέντρα. Η εταιρεία έχει αναπτύξει υπηρεσίες όπως η αιμοληψία κατ’ οίκον και η νοσηλεία κατ’ οίκον και δραστηριοποιείτε στο χώρο αυτό από το 2009 ως ανεξάρτητο τμήμα με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, αξιόπιστη μεταφορά βιολογικών υλικών, άμεση και έκτακτη κάλυψη των εξεταζόμενων. Η Affidea Ελλάδος, εφαρμόζοντας πιστά τα υψηλά επίπεδα λειτουργίας της μητρικής εταιρείας, ανταποκρίνεται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ευθύνη εξασφάλισης της άριστης ποιότητας των ιατρικών αποτελεσμάτων στα εργαστήριά της.

Diversay - http://diverseysolutions.com/gr
Ο κ. Γιώργος Βασιλάκος, Γενικός Διευθυντής της Diversey Ελλάς, παρουσίασε την πρόταση της εταιρείας σχετικά με τις Μ.Φ.Η. αναφέρθηκε στην κρίσιμες επιχειρηματικές ανάγκες και στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ενώ παρουσίασε το Πρόγραμμα Ασφαλούς Διαμονής, που περιλαμβάνει προτάσεις για τον καθαρισμό και την υγιεινή όλων των χώρων που συναντώνται στις εγκαταστάσεις των Μ.Φ.Η. Τέλος, αναφέρθηκε σε εξειδικευμένα πρωτοπόρα προϊόντα και συστήματα που έχει αναπτύξει η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει στον κλάδο τις καλύτερες λύσεις για καθημερινή υγιεινή, απολύμανση, απόσμηση και αυξημένη παραγωγικότητα, σεβόμενη πάντα τον άνθρωπο και την ανάγκη του για ασφάλεια, σε ένα "ζεστό" και φιλικό περιβάλλον για τους διαμένοντες, τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες.

PSILIAKOS - https://psiliakos.gr/el/
Νοσοκομειακός Εξοπλισμός - Παρουσίαση των προϊόντων της εταιρίας.

e-ΠΙΜ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - https://www.pim.gr/
Παρουσίαση της εταιρίας από τον κ. Αντώνη Δεσπότη, Οικονομολόγο Α.Ε.Ι. Τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Σύμβουλο Εργασιακών και Ασφαλιστικών Σχέσεων και στην συνέχεια εισήγηση του κ. Χρήστου Καρατζά, Νομικός Σύμβουλος Εργασιακών Σχέσεων με θέμα «Το παρόν και οι τάσεις στα εργασιακά των ΜΦΗ».

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες για όλες τις παρουσιάσεις και εισηγήσεις που συνδέονται άμεσα με την βελτίωση των λειτουργιών της Ένωσης αλλά και των εταιριών Μελών της. Ξεχωριστά να ευχαριστήσουμε την AFFIDEA ως χορηγό της Συνέλευσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την αισιοδοξία πως με την συλλογικότητα του κλάδου, τον ανοικτό διάλογο, τις συνεργασίες με συγγενείς φορείς, θα δημιουργηθούν πρόσθετες προοπτικές εξέλιξης και βελτίωσης των συνθηκών λειτουργίας των επιχειρήσεών μας, του προσωπικού μας, αλλά και της εν γένει αγοράς.

Για την ΠΕΜΦΗ

 

intechs L SIZE affidea L SIZE Diversey L SIZE Ε ΠΙΜ L SIZE

Δείτε περισσότερα νέα της ΠΕΜΦΗ εδώ.

Αρθρογραφία

Δείτε περισσότερη αρθρογραφία εδώ.